Prodej 4+kk bytu 113 m2, terasa 51 m2, zahrada 250 m2, Svárov, K. Poláčka, Česká Lípa

Lokalita: Karla Poláčka, Česká Lípa

Evidenční číslo:
199
Typ:
Byty
Druh:
prodej
Adresa:
Karla Poláčka, Česká Lípa
Cena:
3 900 000Kč
Plocha užitná:
405 m2
Vlastnictví:
Osobní
Stav:
Dobrý
Umístění:
Klidná část obce
Typ budovy:
Vícegenerační
Konstrukce:
Cihlová

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji unikátní atypický podkrovní byt 4+kk o celkové rozloze 113 m2, situovaný ve vyhledávané a žádané lokalitě Svárov. Tento prostorný byt nabízí komfortní bydlení s řadou výjimečných výhod, mezi které patří velká terasa (51 m2), prostorná zahrada (250 m2) a soukromé parkování (35 m2) na vlastním pozemku, sklep (30m2). A pokud to nestačí, máte možnost zakoupit garáž s dílnou (35m2), která uspokojí i ty nejnáročnější řidiče a kutily.

Byt se nachází ve 2. patře domu a jeho praktická dispozice zahrnuje členitou chodbu, tři útulné ložnice, prostorný obývací pokoj propojený s kuchyní a jídelní částí, velkou střešní terasu s nádherným výhledem do okolí, koupelnu, samostatné WC a navíc šatnu (10m2) pro věci (léto/zima).

Tento byt disponuje i svým vlastním sklepem o velikosti 30 m2 - ideálním prostory pro uskladnění zásob, vína nebo prostě cokoli, co potřebujete mít po ruce, ale zároveň nechcete zabírat místo v obytných prostorách.

Vytápění bytu zajišťuje vlastní plynový kotel s ústředním rozvodem tepla v mědi a nové radiátory pro maximální energetickou efektivitu. Každá bytová jednotka má svůj vlastní hodiny elektřiny, plynu a vody.

V domě se nachází ještě jedna bytová jednotka ve zvýšeném přízemí - prostorný byt 4+1 (135 m2) s pergolou a rozlehlou zahradou (270 m2), který je rovněž k dispozici pro prodej. Dům je připraven na rozdělení dle prohlášení vlastníka na dvě samostatné bytové jednotky, každá s podílem na společných částech domu a pozemku, který můžete určit právě Vy.

Střecha domu prošla rekonstrukcí v roce 2007 a v roce 2014 došlo k modernizaci interiéru, kdy byly vyměněny podlahové krytiny, plastová okna a balkónové dveře, rozvod topení.

K tomuto bytu je možné za příplatek přikoupit také garáž s dílnou o celkové rozloze 35 m2 za orientační cenu 400 tisíc Kč. Garáž poskytuje dostatek prostoru pro parkování automobilu i další účely, jako je skladování nebo hobby činnosti.

Pro více informací nebo sjednání termínu prohlídky nás neváhejte kontaktovat. Těšíme se na Vaši návštěvu tohoto jedinečného bytu, který nabízí pohodlné bydlení ve skvělé lokalitě s kompletním vybavením pro Vaši spokojenost.

Upozorňujeme potenciální kupce, že je možné, že budou chtít provést drobnou rekonstrukci podle svých aktuálních standardů bydlení. Rádi Vám v tomto případě nabídneme naši pomoc a zajistíme tyto úpravy za nejlepších podmínek. Kromě toho jsme schopni pro Vás zajistit nejvýhodnější financování hypotečním úvěrem na bydlení a pomoci s vyřizováním dotací, které lze na dům i byt využít. Tímto způsobem se snažíme maximálně usnadnit a zpříjemnit proces koupě Vašeho nového domova.

Základní info

Umístění:
Klidná část obce
Typ objektu:
Vícegenerační
Konstrukce:
Cihlová
Adresa:
Karla Poláčka, Česká Lípa

Plochy

Plocha sklepa::
30m2
Plocha zahrady::
250m2
Plocha terasy::
51m2

Počty místností, umístění

Počet místností::
4
Počet koupelen::
1
Počet pokojů::
3
Patro, podlaží::
2. podlaží
Počet NP::
2
Počet PP::
1
Typ objektu::
patrový

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti::
G - Mimořádně nehospodárná
Podle vyhlášky::
vyhláška č. 264/2020 Sb.

Máte otázku?